Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2008

Ποιοι μασάνε τα λόγια τους;

Κυριακή, 21 Δεκέμβρη, 10μμ. Μόλις έμαθα ότι οι "καταληψίες της ΓΣΕΕ"... επέστρεψαν το κτίριο στους γραφειοκράτες της ΓΣΕΕ.
Αυτοί που "ντύθηκαν" εργάτες και είχαν το δικό τους μερίδιο στην τηλεοπτική δημοσιότητα της "εξέγερσης" ντύνονται πάλι με τα "καθημερινά" τους και ετοιμάζονται για ψώνια, βόλτες και αναλύσεις στα μπαρ.

Όλοι θα είναι ευχαριστημένοι. Και αυτοί καθώς "ανταποκρίθηκαν στα καθήκοντα που τους έβαλε η συγκυρία" αλλά και οι γραφειοκράτες γιατί με τη "σώφρονα στάση τους" (τ' είχες Γιάννη, τ' είχα πάντα) δεν... κουνιέται η καρέκλα τους.

Αλήθεια μιας και (προφανώς) έκαναν... λειτουργική κατάληψη μπορούν να μου λύσουν μια απορία; Πώς το νεοκλασικό της ΓΣΕΕ απέκτησε έναν (σύγχρονο!) επιπλέον όροφο;

Δεν είχε νόημα να ζητήσω απάντηση από την πλειοψηφία της ΓΣΕΕ που το "διέπραξε" αλλά ελπίζω ότι οι επαναστατημένοι καταληψίες δεν... μασάνε τα λόγια τους.
Εκτός αν ήταν τόσο μακριά νυχτωμένοι που τόσες ημέρες μέσα στο νεοκλασικό δεν πήραν καν είδηση ότι (νύχτα το κτίριο της ΓΣΕΕ άπέκτησε και "αυθαίρετο"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου